O nama

Dobrodošli u Villa Magic SA

Dobrodošli u oazu mira

Vila Magic SA je idealno mjesto za opuštanje i smještaj porodice ili više gostiju. Vila se nalazi na pet kilometara udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Sarajevo i osam kilometara udaljenosti od centra grada Sarajeva.
Uz brojne sadržaje, boravak u vili je obogaćen i u zatvorenom i u otvorenom prostoru tokom cijele godine. U sklopu kompleksa se nalaze dva smještajna objekta, mali spa centar, otvoreni bazen, nadkriveni drveni trijem, recepcija, privatni nadkriveni parking, dječje igralište i drugi prateći sadržaji.
Prvi smještajni objekat se sastoji od četiri hotelska apartmana, a drugi čine dvije hotelske sobe. Hotelske sobe imaju pripadajuća komforna kupatila i prostrane terase. Svaki apartman je organizovan kao jednosobni apartman sa pripadajućim kupatilom, ugodnim dnevnim boravkom i prostorom za trpezariju, potpuno opremljenom kuhinjom i hodnikom. Svi apartmani imaju zasebne uređene balkone, dok apartmani u prizemlju imaju polu-odvojene zimske bašte koje se po potrebi mogu spojiti, a opremljene su sa po jednim flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima.Svaki apartman posebno je dizajniran određenom temom koja se provlači kroz različite detalje enterijera. Apartmani nose nazive: Baščaršija, Jahorina, Valter i Pahuljica. Sobe nose nazive Vučko i Tesla.
Sve smještajne jedinice imaju vlastiti regulator klima uređaja i flat-screen TV sa kablovskim kanalima u dnevnim i spavaćim sobama.
Kompleks je u potpunosti prekriven otvorenim bežičnim internetom. Gostima su na raspolaganju usluge vešeraja, svakodnevnog čišćenja i recepcije.
Kompleks je ograđen zidom i pokriven video nadzorom koji gostima pruža osjećaj sigurnosti i intimnosti.
Vanjski prostor obogaćen je grijanim vanjskim bazenom sa ležaljkama i suncobranima, vanjskim tušem, malim spa centrom, otvorenim drvenim paviljonom i roštiljem.
Spa centar uključuje finsku saunu, slanu sobu i prateće sadržaje (toaleti, svlačionica i tuševi.)
Spa centar je našim gostima na raspolaganju 24/7.
Vila nudi i uslugu iznajmljivanja bicikala, kao i uslugu iznajmljivanja automobila.
Vila je smještena u prirodnom ambijentu koji omogućava bavljenje planinarenjem, ali i druge rekreativne aktivnosti u prirodi.

24/7 Recepcija

Naše ljubazno osoblje Vam je uvijek na usluzi.

Caffe - restoran

Bogat izbor pića i specijaliteta

Pool & SPA

U našem objektu su Vam na raspolaganju bazeni i SPA

Galerija slika